Obala Kneza Domagoja 12, 21000, Split

Vozni red

Postupak pretraživanja podrazumijeva zadavanje dva parametra iz ponuđenih lista: destinaciju (u slučaju polazaka s autobusnog kolodvora Split), odnosno polazište (u slučaju dolazaka na Kolodvor), te datum polaska/dolaska.

Trenutak kasnije biti će prikazani rezultati na osnovi Vašeg upita. Rezultati su poredani po vremenu polaska/dolaska, no, klikom mišem na naslov kolone, možete poredati rezultate po željenom kriteriju. Primjerice, prema nazivu prijevoznika. Također, molimo Vas da obratite pozornost na činjenicu da ukoliko postoji više od 12 dnevnih linija, rezultat se vraća rastavljen na dvije ili više stranica. Klikom na oznaku rednog broja stranice u dnu pregleda, vrši se pregled cjelodnevnog voznog reda odabrane linije.

Napomene:

(1) Molimo Vas da nas za sve ostale informacije, te za provjeru slobodnih mjesta i rezervacije kontaktirate na naš
info-telefon 060/327-777 ili osobno na šalteru informacija Kolodvora.

(2) Baza podataka s voznim redom za potrebe pretraživanja obnavlja se dnevno, u noćnim satima. Tijekom postupka obnavljanja, između 2.00h i 4.00h ujutro pretraga voznog reda nije dostupna.

x

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. S Vašim prihvaćanjem suglasni ste prihvatiti upotrebu kolačića u skladu s našim Pravilima o kolačićima.

Prihvaćam Ne prihvaćam Postavke privatnosti